fagprojektleder

Er du en ambitiøs og erfaren konstruktionsingeniør, som stadig ønsker at udvikle sig yderligere indenfor projektering af bærende konstruktioner? Så er det dig vi leder efter som ny fagprojektleder for konstruktioner hos Aqvila.

Vi søger således en fagligt stærk konstruktionsingeniør, der med den rette kombination af engagement, viden og erfaring, kan være med til at udvikle og styrke vort team.

Du vil komme til at stå i spidsen for projekteringen af industribyggerier med komplekse bærende konstruktioner i ind og udland. Dine primære opgaver vil være sammen med dine kolleger at udarbejde statisk dokumentation, tegninger, specifikationer, udføre kvalitetssikring, projektopfølgning og føre fagtilsyn. Derudover vil din rolle være at medvirke til at sikre, at dine kolleger og samarbejdspartnere arbejder mod samme mål, således at projekterne bliver en både teknisk og økonomisk succes.

Såfremt du har lyst, vil vi også gerne videreudvikle dig til en projektleder, der styrer og leder multidisciplinære projekter.

Hvis du vil høre nærmere, så ring eller skriv en mail til Nicky (nw@aqvila.dk / 31 15 07 71).

Den 1. februar 2022 flytter vi vort nuværende Allerød kontor nærmere København, hvor et nyrenoveret lejemål på Automatikvej i Søborg vil danne rammerne om vort nye københavnerkontor.

 

This website uses cookies to ensure you the best experience on our website. By using the website you accept the use of cookies.