NEWS

NY MEDARBEJDER

I Aqvila er vi glade og stolte over, at vi 2022-05-18 kunne byde civ.ing. Joel Carvalho velkommen som fuldtidsansat konstruktionsingeniør på Aqvila’s kontor i København.

Read More »

NY ADRESSE

Aqvilas kontor på Sjælland har fået ny adresse! I starten af februar flyttede vi fra Gydevang i Allerød til Automatikvej 1 i Søborg.

Read More »

NY MEDARBEJDER

I Aqvila er vi glade og stolte over, at vi den 1. december kunne byde civ. ing. Frederik Hvelplund Uhre velkommen som fuldtidsansat konstruktionsingeniør på vort Allerød kontor.

Read More »

FAGPROJEKTLEDER

Er du en ambitiøs og erfaren konstruktionsingeniør, som stadig ønsker at udvikle sig yderligere indenfor projektering af bærende konstruktioner? Så er det dig vi leder efter som ny fagprojektleder for konstruktioner hos Aqvila.

Read More »

MEKANISK FAGPROJEKTLEDER

Har du erfaring med ventilation, bygningsautomatik og kølesystemer? Brænder du for at gøre en forskel nationalt og internationalt som teknisk rådgiver for nogle af Danmarks største virksomheder? Så er det dig vi leder efter som ny fagprojektleder for installationer hos Aqvila.

Read More »

This website uses cookies to ensure you the best experience on our website. By using the website you accept the use of cookies.